
Urządzenia i Akcesoria
野菇濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
橄欖油10 克
-
蘑菇 切塊50 克
-
杏鮑菇 切塊50 克
-
新鮮香菇 切塊50 克
-
馬鈴薯 切塊150 克
-
水700 克
-
鹽¼ 小撮
-
黑胡椒粉¼ 小撮
-
鮮奶油 ,依個人口味調整30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
64 kcal /
269 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
9.6 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Jennifer派對料理
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan