Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 橄欖油
- 50 克 蘑菇, 切塊
- 50 克 杏鮑菇, 切塊
- 50 克 新鮮香菇, 切塊
- 150 克 馬鈴薯, 切塊
-
700
克 水
lub 700 克 高湯 (雞高湯或蔬菜高湯) - ¼ 小撮 鹽
- ¼ 小撮 黑胡椒粉
- 30 克 鮮奶油 ,依個人口味調整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 269 kJ / 64 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 9.6 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Błonnik
- 1.8 g