野菇濃湯

野菇濃湯

4.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 橄欖油
    10 克
  • 蘑菇 切塊
    50 克
  • 杏鮑菇 切塊
    50 克
  • 新鮮香菇 切塊
    50 克
  • 馬鈴薯 切塊
    150 克
  • 700 克
    700 克 高湯, (雞高湯或蔬菜高湯)
  • ¼ 小撮
  • 黑胡椒粉
    ¼ 小撮
  • 鮮奶油 ,依個人口味調整
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 64 kcal / 269 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 2.1 g
Węglowodany 9.6 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...