海鮮南瓜濃湯
TM31 TM5 TM6

海鮮南瓜濃湯

4.9 (21 ocen)

Składniki

  • 30 克 洋蔥
  • 30 克 奶油
  • 400 克 南瓜肉, 切片
  • 100 克 馬鈴薯, 去皮,切片
  • 500 克 水
  • 1 茶匙 鹽
  • 1 小撮 黑胡椒粉
  • 6 隻 蝦仁
  • 150 克 鮮奶油
  • 3 茶匙 魚子醬, 裝飾用 (opcjonalnie)
  • 3 枝 新鮮香菜, 只取葉子部份,切碎
  • 2 茶匙 新鮮細香蔥, 剪成小段

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
743 kJ / 178 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
13 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy