Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 洋蔥
- 30 克 奶油
- 400 克 南瓜肉, 切片
- 100 克 馬鈴薯, 去皮,切片
- 500 克 水
- 1 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 6 隻 蝦仁
- 150 克 鮮奶油
- 3 茶匙 魚子醬, 裝飾用 (opcjonalnie)
- 3 枝 新鮮香菜, 只取葉子部份,切碎
- 2 茶匙 新鮮細香蔥, 剪成小段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 743 kJ / 178 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 13 g