
Urządzenia i Akcesoria
Parmesan and Rosemary Buns
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 pieces
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water200 g
-
milk60 g
-
sugar1 Tbsp
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
strong white bread flour500 g
-
unsalted butter soft80 g
-
large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for greasing
-
olive oil1 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
373 kcal /
1561 kJ
Białko
11.5 g
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Bagels
1 godz. 20 min
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2 godz. 25 min
Pitta Bread
2 godz.
Dill and Feta Flatbread
1 godz. 20 min
Rye Bread Rolls
4 godz.
Sandwich bread
3 godz.
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 godz. 25 min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3 godz. 45 min
Yoghurt Bread
2 godz.
Mini Oregano Focaccias
3 godz. 40 min
Curry Bread Rolls
2 godz. 10 min
White Finger Rolls
3 godz. 30 min