Urządzenia i Akcesoria
Parmesan and Rosemary Buns
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 pieces
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water200 g
-
milk60 g
-
sugar1 Tbsp
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
strong white bread flour500 g
-
unsalted butter soft80 g
-
large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for greasing
-
olive oil1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
11.5 g
Kalorie
1561 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pesto Star Bread
2 Std. 50 Min
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2 Std. 25 Min
Pitta Bread
2 Std.
Potato Flatbreads
12 Std.
Rye Bread Rolls
4 Std.
Two-Flavoured Picnic Rolls
1 Std. 30 Min
Cheese and Basil Knots
1 Std. 30 Min
Herb Bread
1 Std. 10 Min
Yoghurt Bread
2 Std.
Sandwich bread
3 Std.
White Finger Rolls
3 Std. 30 Min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3 Std. 45 Min