Parmesan and Rosemary Buns
TM31 TM5 TM6

Parmesan and Rosemary Buns

4.8 (129 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 200 g water
  • 60 g milk
  • 1 Tbsp sugar
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
  • 500 g strong white bread flour
  • 80 g unsalted butter, soft
  • 1 large egg
  • 1 tsp fine sea salt
  • olive oil, for greasing
  • 1 Tbsp olive oil

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1561 kJ / 373 kcal
Białko
11.5 g
Węglowodany
47 g
Tłuszcz
15.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy