Urządzenia i Akcesoria
Parmesan and Rosemary Buns
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 pieces
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water200 g
-
milk60 g
-
sugar1 Tbsp
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
strong white bread flour500 g
-
unsalted butter soft80 g
-
large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for greasing
-
olive oil1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
11.5 g
Kalorie
1561 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bagels
1 godz. 20 min
Brioche
8 godz.
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3 godz. 10 min
Pitta Bread
2 godz.
Baguettes
3 godz. 45 min
German Bread
4 godz. 15 min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 min
Curry Bread Rolls
2 godz. 10 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Yoghurt Bread
2 godz.
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1 godz. 30 min
White Finger Rolls
3 godz. 30 min