Urządzenia i Akcesoria
Kouign-amann
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
10 porzioni
Składniki
Impasto
-
180 g di latte
-
10 g di lievito di birra fresco
-
300 g di farina tipo manitoba + q.b.
-
30 g di zucchero semolato
Terminare la preparazione
-
200 g di burro salato morbido, in un unico panetto, + q.b.
-
200 g zucchero + q.b.
-
burro salato q.b.
-
zucchero q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3.8 g
Kalorie
1478 kJ /
351 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La cucina Bretone
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Filtro d'amore
15 min
Purè di manioca
50 min
Cupcake Cappuccino
50 min
Pollo alla stroganoff
50 min
Lecso
40 min
Torta Dobos
3 godz. 30 min
Amaretti all'albicocca
40 min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 godz. 35 min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Maiale allo zenzero
25 min
Ciorba
1 godz. 10 min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1 godz. 15 min