Urządzenia i Akcesoria
Kouign-amann
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
10 porzioni
Składniki
Impasto
-
180 g di latte
-
10 g di lievito di birra fresco
-
300 g di farina tipo manitoba + q.b.
-
30 g di zucchero semolato
Terminare la preparazione
-
200 g di burro salato morbido, in un unico panetto, + q.b.
-
200 g zucchero + q.b.
-
burro salato q.b.
-
zucchero q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3.8 g
Kalorie
1478 kJ /
351 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La cucina Bretone
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Brandada di baccalà alla portoghese
1 godz. 30 min
Budino di cocco
4 godz. 15 min
Pan de muerto
6 godz. 10 min
Torta con semi di papavero
4 godz. 30 min
Puccia
1 godz. 30 min
Budini al cocco al vapore
40 min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 min
Pagnotte banana e segale
1 godz. 50 min
Budino al cocco brasiliano
1 godz. 30 min
Torta Cook-Key®
2 godz.
Crema di Cogne
15 min
Zuppa del pescatore
50 min