Urządzenia i Akcesoria
Watermelon granita
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
rice malt syrup1 tsp
-
watermelon flesh (seedless), cut into pieces (approx. 3 cm)800 g
-
rose water3 tsp
-
limes zest only, no white pith2
-
egg whites lightly beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
26.9 mg
Białko
2 g
Kalorie
201.2 kJ /
48 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesecake
3 godz. 15 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Strawberry champagne cake
3 godz. 10 min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 godz. 15 min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Classic zabaglione
15 min
Torta Pasqualina
1 godz. 50 min
Sweet beet
15 min
Vitamin Juice
10 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.