Watermelon granita

Watermelon granita

4.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • rice malt syrup
    1 tsp
  • watermelon flesh (seedless), cut into pieces (approx. 3 cm)
    800 g
  • rose water
    3 tsp
  • limes zest only, no white pith
    2
  • egg whites lightly beaten
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 48 kcal / 201.2 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 8.1 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 26.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...