Urządzenia i Akcesoria
Watermelon granita
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
rice malt syrup1 tsp
-
watermelon flesh (seedless), cut into pieces (approx. 3 cm)800 g
-
rose water3 tsp
-
limes zest only, no white pith2
-
egg whites lightly beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
26.9 mg
Białko
2 g
Kalorie
201.2 kJ /
48 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panforte ice cream bombe
48 godz. 25 min
Mulled cider sorbet
5 godz. 15 min
Mango lassi
5 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 godz. 20 min
Mango cheesecake
6 godz. 35 min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 godz. 35 min
Moroccan doughnuts
2 godz. 10 min
Caipirinha
5 min
Golden baklava
25 godz. 25 min
Mango rice
35 min
Strawberry caipiroska
10 min