Urządzenia i Akcesoria
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
24 pieces
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Citrus curd
-
orange juice (approx. ½ orange)30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
caster sugar110 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs2
Ricotta doughnuts
-
egg1
-
caster sugar120 g
-
plain flour150 g
-
full cream milk50 g
-
baking powder2 tsp
-
lemon zest only, grated, no white pith¼
-
vegetable oil for deep frying1500 g
-
ground cinnamon1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
188.7 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
2937.8 kJ /
699.5 kcal
Tłuszcz
68.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Choux pastry
1 godz.
Crème pâtissière
15 min
Kormolas (Kulkuls)
3 godz.
Strawberry chocolate calzones
1 godz. 55 min
Yoyo slice
2 godz. 30 min
Granini slice
2 godz. 15 min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 godz. 40 min
Three cheese pides
1 godz. 40 min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 godz. 30 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Lamingtons
1 godz. 10 min