
Urządzenia i Akcesoria
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
24 pieces
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Citrus curd
-
orange juice (approx. ½ orange)30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
caster sugar110 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs2
Ricotta doughnuts
-
egg1
-
caster sugar120 g
-
plain flour150 g
-
full cream milk50 g
-
baking powder2 tsp
-
lemon zest only, grated, no white pith¼
-
vegetable oil for deep frying1500 g
-
ground cinnamon1 tsp
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
699.5 kcal /
2937.8 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
68.5 g
Węglowodany
19.7 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Sód
188.7 mg