Urządzenia i Akcesoria
Rainbow cauliflower sushi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Rainbow cauliflower sushi
-
cauliflower cut into pieces (3 cm)530 g
-
raw cashews50 g
-
avocado flesh only1
-
sesame oil1 tsp
-
wasabi paste1 ½ tsp
-
red capsicum cut into fine julienne½
-
red cabbage shredded50 g
-
nori sheets6
-
spring onions/shallots cut into fine julienne1 - 2
-
filtered water for brushing
Peanut dipping sauce
-
roasted unsalted peanuts100 g
-
filtered water1 - 2 tbsp
-
tamari gluten free (see Tip)1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 - 2 tbsp
-
Sriracha sauce to taste3 - 4 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.1 g
Kalorie
1230.3 kJ /
292.9 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
7.2 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free plain flour
5 min
Savoury stuffed pumpkin
1 godz. 25 min
Vegan mayonnaise
15 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Gluten free chocolate halva cake
1 godz.
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 godz. 40 min
Vegan butter
8 godz. 5 min
Matcha and mango frozen yoghurt
18 godz. 25 min
Satay noodle salad
35 min
Kimchi non-fried rice
1 godz.
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 min
Fruit "splice" bombs
24 godz.