Urządzenia i Akcesoria
Rainbow cauliflower sushi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Rainbow cauliflower sushi
-
cauliflower cut into pieces (3 cm)530 g
-
raw cashews50 g
-
avocado flesh only1
-
sesame oil1 tsp
-
wasabi paste1 ½ tsp
-
red capsicum cut into fine julienne½
-
red cabbage shredded50 g
-
nori sheets6
-
spring onions/shallots cut into fine julienne1 - 2
-
filtered water for brushing
Peanut dipping sauce
-
roasted unsalted peanuts100 g
-
filtered water1 - 2 tbsp
-
tamari gluten free (see Tip)1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 - 2 tbsp
-
Sriracha sauce to taste3 - 4 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.1 g
Kalorie
1230.3 kJ /
292.9 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
7.2 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan strawberry ice cream
5 min
Brown rice salad
40 min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 godz. 45 min
Tofu Balls
35 min
Oat milk
25 min
Vegan custard
15 min
Stretchy melty cheese
20 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Plant-based parmesan
5 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Vegan macadamia cheese ball
56 godz. 55 min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 min