Marshmallow pops
TM6 TM5 TM31

Marshmallow pops

4.6 (8 ocen)

Składniki

  • 400 g coconut sugar
  • 300 g warm water
  • 2 tbsp gelatine powder
  • oil, for greasing
  • 2 pinches cream of tartar
  • 2 - 3 tbsp arrowroot flour, for dusting
  • 400 - 500 g dairy free chocolate, broken into pieces (dark, white or milk)
  • 50 - 150 g shredded coconut, for decorating (optional)
  • 2 - 3 tbsp gluten free 100s and 1000s, for decorating (optional) (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
669.8 kJ / 159.5 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
21.7 g
Tłuszcz
7.4 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Błonnik
1.5 g
Sód
4.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy