Urządzenia i Akcesoria
Marshmallow pops
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 25 godz. 40 min
35 portions
Składniki
-
coconut sugar400 g
-
warm water300 g
-
gelatine powder2 tbsp
-
oil for greasing
-
cream of tartar2 pinches
-
arrowroot flour for dusting2 - 3 tbsp
-
dairy free chocolate broken into pieces (dark, white or milk)400 - 500 g
-
shredded coconut for decorating (optional)50 - 150 g
-
gluten free 100s and 1000s for decorating (optional) (see Tips)2 - 3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4.3 mg
Białko
2 g
Kalorie
669.8 kJ /
159.5 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
21.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ice cream cone cupcakes
55min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
3h 30min
Chocolate Easter egg
1h 20min
Chocolate ice cream
12h
Chocolate sauce
20min
Buttercream icing
10min
Marshmallow icing
7h 40min
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Sherbet bags
4h 20min
Pancake and fruit kebabs
1h
Pinwheel biscuits
26h 40min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min