Wersje kompatybilne
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Honeycomb butter
- 100 g honeycomb, (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces
- 600 g pouring (whipping) cream
- 500 g chilled water
- 2 tbsp honey
Ricotta and banana pancakes
- 75 g unsalted butter, plus extra for frying
- 40 g caster sugar
- 3 tsp baking powder
- 2 eggs
- 300 g plain flour
- 500 - 570 g full cream milk
- 450 g ripe bananas, thinly sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4648.2 kJ / 1106.7 kcal
- Białko
- 25.9 g
- Węglowodany
- 108.9 g
- Tłuszcz
- 64.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 40.6 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 1133.6 mg
Alternatywne przepisy
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Cauliflower chicken nuggets (10-12 months)
50min
Cacao custard (Toddlers and beyond)
20 min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1h
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 Std. 25 Min
Buttermilk corn cakes
25 min
Creamy mango icy poles
8h 15min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 Std. 25 Min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35 min
Better-for-you banana pancakes
30 min