Urządzenia i Akcesoria
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Honeycomb butter
-
honeycomb (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
chilled water500 g
-
honey2 tbsp
Ricotta and banana pancakes
-
unsalted butter plus extra for frying75 g
-
caster sugar40 g
-
baking powder3 tsp
-
eggs2
-
plain flour300 g
-
full cream milk500 - 570 g
-
ripe bananas thinly sliced450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1133.6 mg
Białko
25.9 g
Kalorie
4648.2 kJ /
1106.7 kcal
Tłuszcz
64.4 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
40.6 g
Węglowodany
108.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cacao banana porridge
15 min
Watermelon and chia yoghurt pops
5 godz. 45 min
Florentine potato cakes
40 min
Pretzels
1 godz. 35 min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15 min
Mint choc chip ice cream
4 godz. 15 min
Spiced chocolate doughnuts
45 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 godz. 25 min
Pizza log
1 godz. 55 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min