
Urządzenia i Akcesoria
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Honeycomb butter
-
honeycomb (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
chilled water500 g
-
honey2 tbsp
Ricotta and banana pancakes
-
unsalted butter plus extra for frying75 g
-
caster sugar40 g
-
baking powder3 tsp
-
eggs2
-
plain flour300 g
-
full cream milk500 - 570 g
-
ripe bananas thinly sliced450 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1106.7 kcal /
4648.2 kJ
Białko
25.9 g
Tłuszcz
64.4 g
Węglowodany
108.9 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
40.6 g
Sód
1133.6 mg