Urządzenia i Akcesoria
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 15 min
16 portions
Składniki
-
unsweetened coconut water800 g
Magic chocolate topping
-
dairy free dark chocolate broken into pieces100 g
-
coconut oil50 g
Coconut vanilla sorbet
-
pure maple syrup80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
coconut cream plus extra, if needed200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
18.4 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
482.2 kJ /
115.3 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 godz. 20 min
Jamaica Hibiscus Margarita
1 godz. 5 min
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5 godz. 55 min
Onion Tarte Flambée
1 godz.
Berry mousse
5 godz.
Planked Amaretto peaches with ricotta
1 godz. 30 min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7 godz. 5 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 godz. 20 min
Horchata
24 godz. 10 min
Vitality truffles
25 min
Chai tea
15 min
Black sesame mochi ice cream
23 godz.