Urządzenia i Akcesoria
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 15 min
16 portions
Składniki
-
unsweetened coconut water800 g
Magic chocolate topping
-
dairy free dark chocolate broken into pieces100 g
-
coconut oil50 g
Coconut vanilla sorbet
-
pure maple syrup80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
coconut cream plus extra, if needed200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
18.4 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
482.2 kJ /
115.3 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tropical smoothie bowl with raspberries and hemp seeds
15 min
Mango, coconut and lychee icy poles
7 godz. 45 min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15 godz.
Beetroot latte (Post-natal)
15 min
Pan pizza
30 min
Tropical smoothie bowl
20 min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Acai berry bowl
10 min
Star anise and cinnamon syrup
45 min
Popeye's power bowl
10 min
Robot cake
2 godz.
Daily green smoothie
10 min