Urządzenia i Akcesoria
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 15 min
16 portions
Składniki
-
unsweetened coconut water800 g
Magic chocolate topping
-
dairy free dark chocolate broken into pieces100 g
-
coconut oil50 g
Coconut vanilla sorbet
-
pure maple syrup80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
coconut cream plus extra, if needed200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
18.4 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
482.2 kJ /
115.3 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Dairy free hot chocolate
10 min
Savoury cashew cream cheese
3 godz. 10 min
Coconut rum sauce
15 min
Anko Ice Cream
10 godz. 10 min
Fairy doll cake
2 godz. 20 min
Steamed coconut custards
45 min
Yoghurt and fruit popsicles
4 godz.
Chocolate mousse
1 godz. 10 min
Peanut caramel slice
5 godz. 35 min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 min
Acai berry bowl
10 min