Urządzenia i Akcesoria
Blueberry brioche buns
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 portions
Składniki
Dough
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
white sugar100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
full cream milk250 g
-
plain flour500 g
-
egg1
-
egg yolks (see Tips)5
-
sea salt1 pinch
-
oil to grease
-
plain flour to dust
Filling
-
fresh blueberries or frozen blueberries, thawed and dried with paper towel250 g
-
icing sugar1 - 2 tbsp
-
cornflour2 tsp
-
icing sugar150 g
-
freshly squeezed orange juice35 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
27.7 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
765 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy turtles
3 godz. 25 min
Breakfast crescents
3 godz. 5 min
Biscuit pops
2 godz. 5 min
Marble cake
2 godz.
Marshmallow icing
7 godz. 40 min
Six-layer cake
5 godz. 45 min
Alphabet cupcakes
25 godz. 30 min
Deathly gravestone cake
2 godz. 30 min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18 godz. 30 min
The Great Aussie "bite"
8 godz. 35 min
Sunday morning breakky bake
1 godz. 15 min
Pancake and fruit kebabs
1 godz.