Urządzenia i Akcesoria
Eggs Benedict and corn muffins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
raw cashews190 g
-
hot water to soak
Muffins
-
coconut oil plus extra to grease35 g
-
chia seeds25 g
-
pumpkin flesh cut into pieces (1 cm)125 g
-
sun-dried tomatoes4
-
water60 g
-
fresh English spinach200 g
-
fresh long red chilli cut into pieces¾
-
zucchini grated120 g
-
spring onion/green onion trimmed, cut into pieces½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
egg1
-
polenta110 g
-
almond meal80 g
-
tapioca starch15 g
-
gluten free baking powder⅛ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rice milk180 g
Poached eggs
-
eggs8
-
water1700 g
-
white vinegar50 g
Cashew hollandaise
-
lemon zested, no white pith and juiced½
-
rice milk200 g
-
ground turmeric¾ tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
white wine vinegar1 tsp
-
coconut oil20 g
-
ground smoked paprika to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
459.6 mg
Białko
31.5 g
Kalorie
3391.7 kJ /
810.6 kcal
Tłuszcz
59.2 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
20.5 g
Węglowodany
46.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Freeform basic bread
1 godz. 35 min
Blue cheese celeriac wonton cups
Brak ocen
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 min
Boiled Eggs
20 min
Roasted fennel dip
35 min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
Hollandaise
15 min