Urządzenia i Akcesoria
English muffins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
millet15 g
-
plant-based milk of choice120 g
-
vegan butter (see Tip)25 g
-
raw sugar15 g
-
filtered water120 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing and frying
-
wholemeal spelt flour190 g
-
wholemeal plain flour190 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.7 g
Kalorie
931 kJ /
221.7 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mick's ciabatta rolls
21 godz. 20 min
Green onion flatbreads
55 min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 godz. 20 min
Peanut butter
5 min
Chocolate sauce
20 min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2 godz. 5 min
Beetroot ciabatta
15 godz.
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1 godz. 10 min
Chocolate sourdough pudding
1 godz. 30 min
Cottage cheese
4 godz. 30 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min
Maca chocolate bark
50 min