Urządzenia i Akcesoria
English muffins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
millet15 g
-
plant-based milk of choice120 g
-
vegan butter (see Tip)25 g
-
raw sugar15 g
-
filtered water120 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing and frying
-
wholemeal spelt flour190 g
-
wholemeal plain flour190 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.7 g
Kalorie
931 kJ /
221.7 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
English Muffins
3 godz.
Gnocchi
1 godz. 40 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Quick puff pastry
1 godz. 20 min
Aussie damper
45 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Stretchy melty cheese
20 min
Nut paste
10 min
Spelt bread rolls
1 godz. 45 min
Naan bread
2 godz. 40 min
Hamburger rolls
2 godz. 20 min
Easy everyday white bread
5 godz. 35 min