
Urządzenia i Akcesoria
Beef Madras
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Ingwer, frisch geschält, in Scheiben (2 mm)10 g
-
Knoblauchzehen2
-
Zwiebeln geviertelt100 g
-
Pflanzenöl4 TL
-
Rindergulasch in Würfeln (2 cm)600 g
-
Curry Madras, selbst gemacht2 TL
-
Tomatenmark50 g
-
Wasser300 g
-
Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht1 TL
-
Zitronensaft2 TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
347 kcal /
1451 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Die Aromen Indiens
72 Przepisy
Niemcy
Niemcy