Garnelen Aglio e Olio
TM5 TM31 TM6

Garnelen Aglio e Olio

4.4 (265 ocen)

Składniki

  • ½ Bund Petersilie, abgezupft
  • 3 Knoblauchzehen
  • 1 Peperoni, rot, in Stücken
  • 300 g rote Paprika, in Stücken
  • 50 g Olivenöl
  • 350 g Garnelen, roh, mittelgroß, ohne Kopf, mit Schale
  • 3 Prisen Salz
  • ½ Baguette, in Scheiben

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2803 kJ / 670 kcal
Białko
43 g
Węglowodany
54 g
Tłuszcz
28 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy