Krafteintopf

Krafteintopf

4.5 126 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 Portionen

Składniki

  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Knoblauchzehen
    2
  • Hähnchenschenkel, mit Haut im Gelenk halbiert
    1
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    25 g
  • rote Peperoni in Ringen
    1
  • Suppengrün in Stücken (2 cm)
    250 g
  • Wasser kalt
    1500 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Sojasauce
    30 g
  • Fadennudeln
    60 g
  • Cherry-Tomaten
    150 g
  • Basilikum abgezupft, grob zerzupft
    4 - 5 Stängel

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 313 kcal / 1310 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...