Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
plums halved, pitted500 g
-
ground cinnamon1 Tbsp
-
ruby port50 g
-
sugar cubes12
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
chantilly cream, for servingvanilla ice cream for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
70 mg
Białko
3 g
Kalorie
1112 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Pomegranate and Mint Marinade
5 Min
Palmiers Two Ways
1 Std. 40 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Rainbow Choux Buns
1 Std. 25 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 Std. 25 Min
Persian Flatbreads
1 Std. 45 Min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1 Std.
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 Std. 45 Min
Scallops with pea purée
25 Min