Urządzenia i Akcesoria
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
water230 g
-
caster sugar10 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (7 g)1 heaped tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
rice flour50 g
-
olive oil plus 2 Tbsp and extra for greasing25 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
seedless red grapes10
-
Brie cheese, cut in small piecesTaleggio cheese cut in small pieces100 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
coarse sea salt (opcjonalnie) for garnishing1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
506.3 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1032.7 kJ /
246.8 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
33.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 godz. 35 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Rainbow Cake
2 godz. 45 min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 min
Orange curry dressing
10 min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2 godz. 15 min
Marzipan Balls
25 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 min
Salmorejo
30 min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30 min