Urządzenia i Akcesoria
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
water230 g
-
caster sugar10 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (7 g)1 heaped tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
rice flour50 g
-
olive oil plus 2 Tbsp and extra for greasing25 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
seedless red grapes10
-
Brie cheese, cut in small piecesTaleggio cheese cut in small pieces100 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
coarse sea salt (opcjonalnie) for garnishing1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
506.3 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1032.7 kJ /
246.8 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
33.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Brak ocen
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 min
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1 godz. 15 min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 godz. 20 min
Almond and Seed Crackers
45 min
Rhubarb Ice Cream
36 godz. 25 min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Maple pecan ice cream
26 godz. 30 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.