Urządzenia i Akcesoria
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
water230 g
-
caster sugar10 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (7 g)1 heaped tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
rice flour50 g
-
olive oil plus 2 Tbsp and extra for greasing25 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
seedless red grapes10
-
Brie cheese, cut in small piecesTaleggio cheese cut in small pieces100 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
coarse sea salt (opcjonalnie) for garnishing1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
506.3 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1032.7 kJ /
246.8 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
33.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Houmous
15 min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 min
Vegan Bolognese
50 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Apple Tart
1 godz.
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 godz. 20 min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 godz. 20 min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min