Urządzenia i Akcesoria
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
water cold320 g
-
20 g fresh yeastdried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
manitoba flour or other strong, refined bread flour, plus extra for dusting300 g
-
plain flour100 g
-
fine sea salt10 g
-
pitted green olives300 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3 godz. 45 min
Rye Bread Rolls
4 godz.
Pitta Bread
2 godz.
Gozleme
1 godz. 15 min
Herb Bread
1 godz. 10 min
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2 godz. 25 min
Fougasse
2 godz.
Red Berry Cheesecakes in Jars
4 godz.
Ciabattine
3 godz. 30 min
Herb Butter Flatbreads
35 min
Iranian Barbari
2 godz. 30 min
White Finger Rolls
3 godz. 30 min