Bastones de trigo sarraceno y cebada

Bastones de trigo sarraceno y cebada

2.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
50 unidades

Składniki

  • 300 g de trigo sarraceno en grano (tostados o naturales)
  • 80 g de cebada perlada
  • 300 g de agua templada
  • 200 g de harina de fuerza
  • 70 g de aceite
  • 30 g de mantequilla
  • 25 - 30 g de levadura prensada fresca
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 - 3 cucharadas de sémola de trigo
  • 1 - 2 cucharadas de sal gorda
  • 1 - 2 cucharadas de semillas de sésamo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 109.5 mg
Białko 1.5 g
Kalorie 243 kJ / 58 kcal
Tłuszcz 2.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...