Bastones de trigo sarraceno y cebada

Bastones de trigo sarraceno y cebada

2.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
50 unidades

Składniki

  • de trigo sarraceno en grano (tostados o naturales)
    300 g
  • de cebada perlada
    80 g
  • de agua templada
    300 g
  • de harina de fuerza
    200 g
  • de aceite
    70 g
  • de mantequilla
    30 g
  • de levadura prensada fresca
    25 - 30 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita
  • de sémola de trigo
    2 - 3 cucharadas
  • de sal gorda
    1 - 2 cucharadas
  • de semillas de sésamo
    1 - 2 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 58 kcal / 243 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 2.3 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 109.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...