Wersje kompatybilne
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 hojas de gelatina
- 100 g de maíz frito (kikos)
- 500 g de guisantes congelados
- 100 g de aceite de oliva
- 1000 g de agua
- 30 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 194 kJ / 46 kcal
- Białko
- 0.85 g
- Węglowodany
- 3.28 g
- Tłuszcz
- 3.31 g
- Błonnik
- 0.68 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema fría de zanahorias al aroma de jengibre
1h
Crema de puerros y pera con jamón
40 Min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 min
Vichyssoise
2h 20min
Crema de champiñones
20 min
Crema de espárragos y gambas
30 min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Crema de espárragos blancos
25 min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45 min
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3h
Vichyssoise de apio
40 Min
Crema de boletus
1 Std. 35 Min