Cebollas rellenas de beicon y queso

Cebollas rellenas de beicon y queso

4.7 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 unidades

Składniki

  • 100 g de pan duro del día anterior (en trozos)
  • 200 g de queso emmental en trozos
  • 6 cebollas medianas (aprox. 160 g c/u)
  • 600 g de agua
  • 2 - 3 pellizcos de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • 200 g de dados de beicon ahumado
  • 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzada
  • 1 cucharadita de tomillo seco

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 17.71 g
Kalorie 1316 kJ / 315 kcal
Tłuszcz 18.57 g
Błonnik 3.46 g
Węglowodany 19.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...