Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de pan duro del día anterior (en trozos)
- 200 g de queso emmental en trozos
- 6 cebollas medianas (aprox. 160 g c/u)
- 600 g de agua
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de dados de beicon ahumado
- 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzada
- 1 cucharadita de tomillo seco
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1316 kJ / 315 kcal
- Białko
- 17.71 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 18.57 g
- Błonnik
- 3.46 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puerros gratinados con bechamel de soja
1h 15min
Berenjenas rellenas con huevo
1h
Costrada de espinacas y queso feta
1h
Hojaldre de puerro, mejillones y berberechos
2h 15min
Lechuga al horno
35min
Huevos a la bilbaína con beicon
30min
Crujiente de coliflor
1h
Brazo de bacalao
1h 30min
Huevos escoceses con salmón (Scotch eggs)
30min
Huevos poché con beicon y piquillos
35min
Huevos poché con pisto de anchoas y aceitunas
45 min
Huevos a la flamenca al vapor para dos
25 phút