
Urządzenia i Akcesoria
牛角麵包
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 6 godz. 50 min
12 塊
Składniki
-
水160 克
-
冰糖粉160 克
-
乾酵母粉1 大匙
-
中筋麵粉670 克
-
奶粉40 克
-
鹽1 茶匙
-
蛋 (約90克)2 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化160 克
-
蛋黃 加入2茶匙水混勻1 顆
-
白芝麻 少許,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
381 kcal /
1596 kJ
Białko
8.6 g
Tłuszcz
13.9 g
Węglowodany
56.3 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

必學!台式麵包
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan