牛角麵包

牛角麵包

3.9 11 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 6 godz. 50 min
12 塊

Składniki

  • 160 克
  • 冰糖粉
    160 克
  • 乾酵母粉
    1 大匙
  • 中筋麵粉
    670 克
  • 奶粉
    40 克
  • 1 茶匙
  • (約90克)
    2 顆
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    160 克
  • 蛋黃 加入2茶匙水混勻
    1 顆
  • 白芝麻 少許,裝飾用

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 381 kcal / 1596 kJ
Białko 8.6 g
Tłuszcz 13.9 g
Węglowodany 56.3 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...