
Urządzenia i Akcesoria
金沙栗南瓜
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
鹹蛋 去殼、蛋白蛋黃分開3 顆
-
米酒 泡蛋黃用20 克
-
水500 克
-
南瓜 去籽、切塊400 克
-
油20 克
-
新鮮香菜 (opcjonalnie) 只取葉子,裝飾用1 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
311 kcal /
1300 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30分鐘料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan