金沙栗南瓜

金沙栗南瓜

3.4 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 鹹蛋 去殼、蛋白蛋黃分開
    3 顆
  • 米酒 泡蛋黃用
    20 克
  • 500 克
  • 南瓜 去籽、切塊
    400 克
  • 20 克
  • 新鮮香菜 (opcjonalnie) 只取葉子,裝飾用
    1 枝

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 311 kcal / 1300 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...