Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 紅糖
- 10 克 油
- 600 克 豬肋排 (約12根,每根長約10公分)
- 40 醬油
- 40 克 水
- 1000 克 蔥, 切段(約5公分),留少許切絲裝飾用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Białko
- 29.3 g
- Węglowodany
- 27.8 g
- Tłuszcz
- 16.5 g