蔥燒排骨

蔥燒排骨

4.4 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 紅糖
    50 克
  • 10 克
  • 豬肋排 (約12根,每根長約10公分)
    600 克
  • 醬油
    40
  • 40 克
  • 切段(約5公分),留少許切絲裝飾用
    1000 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 413 kcal / 1728 kJ
Białko 29.3 g
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 27.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...