蔥燒排骨
TM31 TM5 TM6

蔥燒排骨

4.4 (26 ocen)

Składniki

  • 50 克 紅糖
  • 10 克 油
  • 600 克 豬肋排 (約12根,每根長約10公分)
  • 40 醬油
  • 40 克 水
  • 1000 克 蔥, 切段(約5公分),留少許切絲裝飾用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1728 kJ / 413 kcal
Białko
29.3 g
Węglowodany
27.8 g
Tłuszcz
16.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy