Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 奶油, 切塊
- 400 克 雞高湯
- 250 克 馬鈴薯, 切塊(約3公分)
- 500 克 牛奶
- 1 罐 罐裝玉米醬 (約340克)
- ½ 茶匙 鹽
- 2 顆 蛋, 打成蛋液
- 1 小撮 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 796 kJ / 190 kcal
- Białko
- 7.303 g
- Węglowodany
- 19.265 g
- Tłuszcz
- 9.283 g
- Błonnik
- 1.078 g