Urządzenia i Akcesoria
Fatayer with Cheese and Mint
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 pieces
Składniki
Dough
-
whole milk250 g
-
olive oil80 g
-
1 ½ tsp dried yeastfresh yeast15 g
-
strong white bread flour350 g
-
sugar15 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
fresh mint leaves only10 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
cream cheese75 g
-
nigella seeds1 ½ tsp
Fatayer
-
strong white bread flour for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
921.2 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
23.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Cheese sambousek
1 godz. 45 min
Dill and feta flatbread
1 godz. 20 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Okra and meat stew (bamia)
1 godz.
Spinach Fatayers
2 godz.
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 godz. 20 min
Moroccan Mint Tea
25 min