Urządzenia i Akcesoria
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
jasmine rice200 g
-
lemon zest and juice1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)35 g
-
garlic cloves4
-
spring onions thinly sliced, plus extra for garnishing30 g
-
oil40 g
-
chicken wings400 g
-
soy sauce2 Tbsp
-
brown sugar40 g
-
honey40 g
-
water1300 g
-
1 tsp chicken stock pastechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled, or to taste1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
mixed vegetables for stir-frying (e.g. carrots, sliced, broccoli, cut in florets, bell pepper, cut in strips)300 g
-
sugar snap peas trimmed, whole pods80 - 100 g
-
80 - 100 g fresh baby sweetcorntinned baby corn80 - 100 g
-
fresh mung beansprouts100 - 120 g
-
sesame seeds for garnishing
-
toasted sesame oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
882.8 mg
Białko
27 g
Kalorie
2670.5 kJ /
638.3 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
78.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Brak ocen
Pasta salad with salmon and vegetables
45 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Potato Pancakes
45 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min