Urządzenia i Akcesoria
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
18 pieces
Składniki
Choux Pastry
-
unsalted butter diced80 g
-
water150 g
-
fine sea salt2 pinches
-
plain flour120 g
-
medium eggs3
Filling
-
water1000 g
-
chicken breasts skinless, halved horizontally500 g
-
walnut halves75 g
-
mayonnaise250 g
-
celery (approx. 80 g), thinly sliced (5 mm)1 stalk
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh tarragon leaves finely chopped2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
187.2 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1059.8 kJ /
253.3 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 godz. 20 min
Choux Pastry
2 godz.
Tomato Focaccia
3 godz.
Baguettes
3 godz. 45 min
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10 min
Cheese crackers
2 godz. 30 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 godz. 20 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Avocado and Basil Dressing
10 min
Vanilla Custard
15 min