Urządzenia i Akcesoria
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Pear slices
-
pears peeled, cored, halved or cut in wedges that fit through feeder350 g
-
unsalted butter for greasing
Caramel
-
golden caster sugar150 g
-
unsalted butter cold, diced70 g
-
double cream30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
Filling
-
walnut, shelled150 g
-
unsalted butter diced100 g
-
golden caster sugar130 g
-
fine sea salt1 pinch
-
brioche bread, cut in slicesmilk bread cut in slices200 g
-
medium eggs6
-
whole milk200 g
-
ricotta cheese120 g
-
vanilla custard powder30 g
-
vanilla pod (see tip)1
-
icing sugar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Sód
1373.8 mg
Białko
106.9 g
Kalorie
21107 kJ /
5044.7 kcal
Tłuszcz
317.6 g
Błonnik
26.3 g
Tłuszcz nasycony
133.8 g
Węglowodany
472.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tart
45 min
Yoghurt Cake
1 godz.
Halloween Pumpkin Tart
2 godz.
Bear Face Cake
1 godz. 50 min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 godz. 20 min
Provençal alouettes
1 godz. 30 min
Chocolate Stale Bread Muffins
1 godz. 15 min
Orange Zest Infusion
25 min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Danish Dream Cake
55 min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 godz. 20 min