Urządzenia i Akcesoria
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Pear slices
-
pears peeled, cored, halved or cut in wedges that fit through feeder350 g
-
unsalted butter for greasing
Caramel
-
golden caster sugar150 g
-
unsalted butter cold, diced70 g
-
double cream30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
Filling
-
walnut, shelled150 g
-
unsalted butter diced100 g
-
golden caster sugar130 g
-
fine sea salt1 pinch
-
brioche bread, cut in slicesmilk bread cut in slices200 g
-
medium eggs6
-
whole milk200 g
-
ricotta cheese120 g
-
vanilla custard powder30 g
-
vanilla pod (see tip)1
-
icing sugar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Sód
1373.8 mg
Białko
106.9 g
Kalorie
21107 kJ /
5044.7 kcal
Tłuszcz
317.6 g
Błonnik
26.3 g
Tłuszcz nasycony
133.8 g
Węglowodany
472.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leftover Vegetable Hummus
10 min
Happy Veggie Empanadas
1 godz. 10 min
Coconut and Almond Milkshake
10 min
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20 min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40 min
Vegan Orange and Coconut Cake
2 godz. 40 min
Lemon Mousse with Basil Slush
25 godz.
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 godz. 15 min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1 godz. 5 min