Spiced Butternut Squash Brioche Pudding

Spiced Butternut Squash Brioche Pudding

3.5 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
8 portions

Składniki

  • butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)
    400 g
  • water
    250 g
  • butter for greasing
  • brioche bread sliced (approx. 12 slices)
    370 g
  • sultanas
    100 g
  • whole milk
    480 g
  • golden caster sugar
    50 g
  • large eggs
    2
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • ground cardamom
    ½ tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7.8 g
Kalorie 1333 kJ / 319 kcal
Tłuszcz 11.5 g
Węglowodany 45.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...