Urządzenia i Akcesoria
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
water250 g
-
butter for greasing
-
brioche bread sliced (approx. 12 slices)370 g
-
sultanas100 g
-
whole milk480 g
-
golden caster sugar50 g
-
large eggs2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.8 g
Kalorie
1333 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Węglowodany
45.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
Steamed Peas and Sweetcorn
15 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 godz. 5 min
Gluten-free Christmas Cake
732 godz. 30 min
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4 godz. 30 min
Hash Browns
35 min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3 godz.
Melon and Kiwi Smoothie
10 min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1 godz.
Coleslaw
10 min
Spiced Grape Refresher
2 godz. 15 min