Urządzenia i Akcesoria
Pain d'Epi
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 portions
Składniki
-
strong white bread flour plus extra for dusting450 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
rye starter (see tip)50 g
-
water plus extra for baking300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sunflower oil for greasing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
160 mg
Białko
5 g
Kalorie
627 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bagels
1 godz. 20 min
Mediterranean Bread
5 godz. 20 min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Rustic bread
2 godz.
Brioche
8 godz.
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Pitta Bread
2 godz.
Baguettes
3 godz. 45 min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 godz. 35 min
Baguette
3 godz. 45 min