
Urządzenia i Akcesoria
Pain d'Epi
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 portions
Składniki
-
strong white bread flour plus extra for dusting450 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
rye starter (see tip)50 g
-
water plus extra for baking300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sunflower oil for greasing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
148 kcal /
627 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
160 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sourdough Ciabatta
9 godz. 25 min
Focaccia
3 godz.
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Sourdough Starter Discard Chocolate Chip Cookies
40 min
Crème Pâtissière
15 min
Mini Fougasse
5 godz.
Sherry Panettone
5 godz. 15 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Choux Pastry
2 godz.
Tomato Focaccia
3 godz.
Sourdough Baguettes
15 godz.
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min