Pain d'Epi
TM6 TM5

Pain d'Epi

5.0 (16 ocen)

Składniki

  • 450 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 1 tsp dried instant yeast
    lub 10 g fresh yeast, crumbled
  • 50 g rye starter (see tip)
  • 300 g water, plus extra for baking
  • 1 tsp fine sea salt
  • sunflower oil, for greasing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
627 kJ / 148 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
160 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy