Pain d'Epi

Pain d'Epi

4.9 20 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 portions

Składniki

  • strong white bread flour plus extra for dusting
    450 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast, crumbled
  • rye starter (see tip)
    50 g
  • water plus extra for baking
    300 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • sunflower oil for greasing

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 160 mg
Białko 5 g
Kalorie 627 kJ / 148 kcal
Tłuszcz 1 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...