Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Mushroom Balti
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Balti Paste
-
fresh coriander leaves and stalks, cut in pieces280 g
-
fresh red chillies halved, deseeded2
-
garlic cloves15
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)40 g
-
onions quartered150 g
-
60 g gheevegetable oil60 g
-
ground coriander3 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
tinned chopped tomatoes120 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
sugar½ tsp
-
garam masala2 tsp
-
water120 g
Curry
-
vegetable oil for frying1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled, to taste½
-
water hot150 g
-
chicken breasts skinless, sliced (2 cm)500 g
-
onions sliced (1 cm)50 g
-
red peppers diced (2 cm)70 g
-
fresh green chillies sliced (1 cm), to taste1 - 2
-
button mushrooms sliced (5 mm)200 g
-
lemon juice or to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
145 mg
Białko
29.5 g
Kalorie
1299 kJ /
310.5 kcal
Tłuszcz
17.9 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
10.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Garam Masala
50 min
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Beef Madras
1 godz. 30 min
Pork Vindaloo
4 godz.
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Chicken Saag
50 min
Chicken Tikka Masala
45 min
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min
Chicken Akhni
1 godz. 30 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min