Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Mushroom Balti
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Balti Paste
-
fresh coriander leaves and stalks, cut in pieces280 g
-
fresh red chillies halved, deseeded2
-
garlic cloves15
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)40 g
-
onions quartered150 g
-
60 g gheevegetable oil60 g
-
ground coriander3 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
tinned chopped tomatoes120 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
sugar½ tsp
-
garam masala2 tsp
-
water120 g
Curry
-
vegetable oil for frying1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled, to taste½
-
water hot150 g
-
chicken breasts skinless, sliced (2 cm)500 g
-
onions sliced (1 cm)50 g
-
red peppers diced (2 cm)70 g
-
fresh green chillies sliced (1 cm), to taste1 - 2
-
button mushrooms sliced (5 mm)200 g
-
lemon juice or to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
145 mg
Białko
29.5 g
Kalorie
1299 kJ /
310.5 kcal
Tłuszcz
17.9 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
10.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken in Yoghurt
1h
Chicken Garam Masala
50min
Chicken Tikka Masala
45min
Chicken Jalfrezi
1h
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Chicken Saag
50min
Chicken and Cauliflower Curry
45min
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Prawn Bhuna
30min
Chicken Akhni
1h 30min
Beef Madras
1h 30min