牛蒡野菇丼

牛蒡野菇丼

2.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 洋蔥 ,切絲
    100 克
  • 牛蒡 ,切絲
    80 克
  • 鴻喜菇
    150 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 清酒
    1 大匙
  • ,打散
    2 顆

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 210 kcal / 878 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...