
Urządzenia i Akcesoria
牛蒡野菇丼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
洋蔥 ,切絲100 克
-
牛蒡 ,切絲80 克
-
鴻喜菇150 克
-
醬油2 大匙
-
味醂1 大匙
-
清酒1 大匙
-
蛋 ,打散2 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
210 kcal /
878 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

低卡新食感
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan