牛蒡野菇丼
TM5 TM6

牛蒡野菇丼

2.5 (2 oceny)

Składniki

  • 10 克 油
  • 100 克 洋蔥 ,切絲
  • 80 克 牛蒡 ,切絲
  • 150 克 鴻喜菇
  • 2 大匙 醬油
  • 1 大匙 味醂
  • 1 大匙 清酒
  • 2 顆 蛋 ,打散

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
878 kJ / 210 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy