Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 100 克 洋蔥 ,切絲
- 80 克 牛蒡 ,切絲
- 150 克 鴻喜菇
- 2 大匙 醬油
- 1 大匙 味醂
- 1 大匙 清酒
- 2 顆 蛋 ,打散
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 878 kJ / 210 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 5 g