
Urządzenia i Akcesoria
滷桂竹筍
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 完整食譜
Składniki
-
乾香菇 ,洗淨30 克
-
水800 克
-
黑麻油20 克
-
薑 ,切片10 克
-
蔥 ,切段(約5公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 ,略拍扁15 克
-
醬油120 克
-
冰糖30 克
-
八角1 粒
-
滷包 (約15克)1 包
-
冬菜20 克
-
桂竹筍 ,切條(約5公分)250 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
552.9 kcal /
2267.8 kJ
Białko
20.5 g
Tłuszcz
21.2 g
Węglowodany
85 g
Błonnik
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan