Urządzenia i Akcesoria
滷桂竹筍
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 完整食譜
Składniki
-
乾香菇 洗淨30 克
-
水800 克
-
黑麻油20 克
-
薑 切片10 克
-
蔥 切段(約5公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 略拍扁15 克
-
醬油120 克
-
冰糖30 克
-
八角1 粒
-
滷包 (約15克)1 包
-
冬菜20 克
-
桂竹筍 切條(約5公分)250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Białko
20.5 g
Kalorie
2267.8 kJ /
552.9 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
21.4 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan