滷桂竹筍

滷桂竹筍

4.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 完整食譜

Składniki

  • 乾香菇 洗淨
    30 克
  • 800 克
  • 黑麻油
    20 克
  • 切片
    10 克
  • 切段(約5公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 略拍扁
    15 克
  • 醬油
    120 克
  • 冰糖
    30 克
  • 八角
    1 粒
  • 滷包 (約15克)
    1 包
  • 冬菜
    20 克
  • 桂竹筍 切條(約5公分)
    250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 20.5 g
Kalorie 2267.8 kJ / 552.9 kcal
Tłuszcz 21.2 g
Błonnik 21.4 g
Węglowodany 85 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...