
Urządzenia i Akcesoria
泰式檸香松阪綠咖哩
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
椰子油20 克
-
泰式綠咖哩醬70 克
-
水200 克
-
椰奶200 克
-
泰國檸檬葉5 片
-
松阪肉 ,切薄片(厚約0.5公分)150 克
-
新鮮四季豆 ,斜切(長約3公分)100 克
-
茄子 ,切斜片(約1公分)100 克
-
新鮮紅辣椒 ,切斜片15 克
-
魚露10 克
-
黑糖10 克
-
九層塔15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
301.9 kcal /
1262.1 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
26.2 g
Węglowodany
8.2 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan