
Urządzenia i Akcesoria
粉蒸肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 人份
Składniki
蒸肉粉
-
白米 洗淨,用布吸乾水份150 克
粉蒸肉
-
帶皮五花肉 切片(厚約5公分)500 克
-
八角2 粒
-
乾辣椒 拍碎4 根
-
米酒1 茶匙
-
豆腐乳2 大匙
-
甜麵醬1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
細砂糖1 茶匙
-
辣豆瓣醬1 茶匙
-
水1000 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
401 kcal /
1680 kJ
Białko
9.2 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
23.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

最愛肉
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan