Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 15 g di lievito fresco
- 180 g di latticello
- 400 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 50 g di Parmigiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di caciocavallo a pezzi (3 cm)
- 80 g di mozzarella sgocciolata, in quarti
Terminare la preparazione
- 80 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2431 kJ / 581 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Spätzle alla grigionese (2 porzioni)
45 min
Baguette
3h 45 min
Pancakes
45 min
Pasta sfoglia veloce
Keine Bewertungen
Creste di gallo all'anice
Keine Bewertungen
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 godz. 30 min
Alberello di cioccolato
10h
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50 min
Pane integrale
Keine Bewertungen
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Crêpe
1h 15min