Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 100 g di mandorle tritate
- 100 g di zucchero a velo
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 80 g di albume d'uovo (circa 3 uova)
- 100 g di zucchero
- 30 g di acqua
Ripieno
- 60 g di panna intera
- 100 g di cioccolato al latte ripieno di caramello, a pezzi
- 20 g di burro, a pezzi, a temperatura ambiente
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 242 kJ / 57 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta di carote argoviese
2h
Tiramisù alla stracciatella
2h 30min
Panna acida
Keine Bewertungen
Torta tripla al cioccolato
3h
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Keine Bewertungen
Gulasch di manzo
1h 5min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Lasagne classiche
2u. 5min
Torta "Opera"
24h
Brownies
1h
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Pasta Choux
2h