Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
- 15 g di lievito fresco
- 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella tipo treccia
- 6 filetti di acciuga, sott'olio
- 250 g di pomodori pelati sgocciolati
- 1 pizzico di sale
- 4 cuori di carciofo, sott'olio, tagliati a spicchi
- 50 g di funghi, sott'olio
- 50 g di olive taggiasche
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3435 kJ / 821 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 105 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Pizza quattro stagioni
Brak ocen
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Farina di cereali o legumi
Brak ocen
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Brak ocen
Pane al latte
2óra 20p
Risotto alla parmigiana
30 Min
Pizza Margherita
2 godz.
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Focaccia alle olive
2óra 20p
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min