Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 60 g onions, cut into halves
- 20 g olive oil
-
150
g fresh green beans, cut into pieces (2-3 cm)
lub 150 g fresh flat green beans, cut into pieces (2-3 cm) - 150 g fresh button mushrooms, cut into quarters
- 250 g chicken breast fillets, cut into pieces (3 cm)
- ½ - 1 tsp fine salt, to taste
- ¼ tsp black pepper, freshly ground
- 400 g water
- 200 g cream, min. 30% fat
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 200 g fusilli pasta, dried, or similar short dried pasta
- 70 g cherry tomatoes, cut in halves
- 16 fresh basil leaves, torn in pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2233 kJ / 533 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Ground Meat
35 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Steamed Button Mushrooms
35 min
Chicken with Peppers
1h
Chicken with tomato sauce
1h
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2h 40min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min