Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water divided1010 g
-
lemon juice plus 1 tbsp to drizzle30 g
-
butter, unsalted in pieces225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground plus extra to season, to taste1 pinch
-
30 g parsley leaves, freshcilantro, fresh30 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
rice, white, type jasmine285 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
340 g broccoli floretsasparagus trimmed340 g
-
salmon fillet, fresh, skinless wild caught sockeye salmon (3 cm thick)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672 mg
Białko
33 g
Kalorie
3778 kJ /
903 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 godz.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 godz. 5 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 min