Wersje kompatybilne
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1010 g water, divided
- 30 g lemon juice, plus 1 tbsp to drizzle
- 225 g butter, unsalted, in pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 1 pinch black pepper, ground, plus extra to season, to taste
-
30
g cilantro, fresh
lub 30 g parsley leaves, fresh - 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 285 g rice, white, type jasmine
- 1 tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
-
340
g asparagus, trimmed
lub 340 g broccoli florets - 450 g salmon fillet, fresh, skinless, wild caught sockeye salmon (3 cm thick)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3778 kJ / 903 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 58 g
- Tłuszcz nasycony
- 32 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 672 mg
Alternatywne przepisy
Artichokes Romana
50min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2 godz. 15 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min