Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water divided1010 g
-
lemon juice plus 1 tbsp to drizzle30 g
-
butter, unsalted in pieces225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground plus extra to season, to taste1 pinch
-
30 g parsley leaves, freshcilantro, fresh30 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
rice, white, type jasmine285 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
340 g broccoli floretsasparagus trimmed340 g
-
salmon fillet, fresh, skinless wild caught sockeye salmon (3 cm thick)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672 mg
Białko
33 g
Kalorie
3778 kJ /
903 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso soup, Sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Sautéing Shrimp
15 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 godz.
Shrimp Sauté
25 min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min