Wersje kompatybilne
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1010 g water, divided
- 30 g lemon juice, plus 1 tbsp to drizzle
- 225 g butter, unsalted, in pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 1 pinch black pepper, ground, plus extra to season, to taste
-
30
g cilantro, fresh
lub 30 g parsley leaves, fresh - 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 285 g rice, white, type jasmine
- 1 tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
-
340
g asparagus, trimmed
lub 340 g broccoli florets - 450 g salmon fillet, fresh, skinless, wild caught sockeye salmon (3 cm thick)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3778 kJ / 903 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 58 g
- Tłuszcz nasycony
- 32 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 672 mg
Alternatywne przepisy
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Ube Coffee
10min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2sa
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Brak ocen
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min