Urządzenia i Akcesoria
Beef Stew with Cauliflower Mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Cauliflower Mash
-
cauliflower cut in florets (2-3 cm)800 g
-
garlic cloves2
-
milk50 g
-
rock salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 tsp
-
butter25 g
-
Parmesan cheese grated25 g
Beef Stew
-
yellow onions cut in quarters200 g
-
garlic cloves10 g
-
olive oil30 g
-
beef chuck cut in pieces (3 cm x 3 cm)700 g
-
vegetable stockbeef stock200 g
-
cranberry juice, no sugarred wine200 g
-
carrots cut in slices (1 cm)250 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
tomato paste80 g
-
dried bay leaves3
-
rock salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper adjust to taste2 tsp
-
all purpose flour1 tbsp
-
button mushrooms cut in quarters150 g
-
potatoes cut in cubes (3 cm x 3 cm)200 g
-
fresh flat-leaf parsley (opcjonalnie) leaves only, chopped6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1949 mg
Białko
40 g
Kalorie
1932 kJ /
462 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Tomato Soup with Grilled Cheese
40 min
Cooking White Rice
25 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Meatballs with Tomato Sauce
55 min
Sichuan spaghetti
50 min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Cantonese Steamed Fish
40 min