Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
- 160 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 200 g raw squid rings
- 200 g mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)
- 50 g spicy chorizo, cut in thin slices
- 400 g canned whole tomatoes, including juice, roughly chopped
- 1 ½ tsp salt
- 2 pinches saffron threads (0.1 g)
- 200 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade,
lub ½ chicken stock cube (for 0.5 l) - 350 g white short-grain rice, for soup, 13 min cooking time (see tip)
- 50 g raw prawns, peeled
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1593 kJ / 377 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1 godz. 40 min
Guinean prawns
Brak ocen
Seafood rice
1 godz. 15 min
Bean stew with meatballs
45 Min
Green beans with tomato and parsley
55min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Salmon kabsa
40 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min