Mediterranean seafood rice with chorizo

Mediterranean seafood rice with chorizo

4.8 19 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
    400 g
  • onions cut in halves
    160 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    40 g
  • raw squid rings
    200 g
  • mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • spicy chorizo cut in thin slices
    50 g
  • canned whole tomatoes including juice, roughly chopped
    400 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • saffron threads (0.1 g)
    2 pinches
  • water
    200 g
  • chicken stock paste, homemade
    ½ tsp
    ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
  • white short-grain rice, for soup 13 min cooking time (see tip)
    350 g
  • raw prawns, peeled
    50 g
  • lemon cut in wedges, for serving
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 377 kcal / 1593 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 51 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...