Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
- 160 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 200 g raw squid rings
- 200 g mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)
- 50 g spicy chorizo, cut in thin slices
- 400 g canned whole tomatoes, including juice, roughly chopped
- 1 ½ tsp salt
- 2 pinches saffron threads (0.1 g)
- 200 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade,
lub ½ chicken stock cube (for 0.5 l) - 350 g white short-grain rice, for soup, 13 min cooking time (see tip)
- 50 g raw prawns, peeled
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1593 kJ / 377 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Seafood Risotto
40min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Mai Tai
Brak ocen
Miso soup, Sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Brak ocen
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2 Std. 5 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1 godz. 5 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 Std.