
Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean seafood rice with chorizo
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded400 g
-
onions cut in halves160 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
raw squid rings200 g
-
mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)200 g
-
spicy chorizo cut in thin slices50 g
-
canned whole tomatoes including juice, roughly chopped400 g
-
salt1 ½ tsp
-
saffron threads (0.1 g)2 pinches
-
water200 g
-
chicken stock paste, homemade½ tsp
-
white short-grain rice, for soup 13 min cooking time (see tip)350 g
-
raw prawns, peeled50 g
-
lemon cut in wedges, for serving1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
377 kcal /
1593 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
51 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
Brak ocen
Caribbean stew and Steamed rice cups
9 godz. 15 min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4 godz. 30 min
Sesame salmon and pea soup
1 godz.
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Arabian chicken with couscous
45 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min