Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean seafood rice with chorizo
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
fresh mussels, shells scrubbed and debearded400 g
-
onions cut in halves160 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
raw squid rings200 g
-
mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)200 g
-
spicy chorizo cut in thin slices50 g
-
canned whole tomatoes including juice, roughly chopped400 g
-
salt1 ½ tsp
-
saffron threads (0.1 g)2 pinches
-
water200 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade½ tsp
-
white short-grain rice, for soup 13 min cooking time (see tip)350 g
-
raw prawns, peeled50 g
-
lemon cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1593 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9 godz. 15 min
Gochujang seafood risotto
1 godz.
Vegetable tortilla with chorizo
50 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 godz.
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Fish soup
40 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Gratin dauphinois
50 min