Urządzenia i Akcesoria
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
water340 g
-
nectarines sliced into thin wedges450 g
-
brown sugar2 tbsp
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
raspberries170 g
-
heavy cream 33%-35% M.F200 g
-
170 g lady fingers, store bought (see Tip)sponge cake store bought (see Tip)6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
80.6 mg
Białko
4 g
Kalorie
1079.7 kJ /
258.1 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2 godz.
Number Cake
2 godz.
Taco Seasoning
5 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Fresh Orange Juice
5 min
Everything Bagel Seasoning
5 min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
4 godz. 15 min
Pinot Freezio - Pineapple White Wine Slushies
5 min
Chinese Five Spice
5 min
Strawberry Snow Cones
50 min
Hazelnut Coffee
5 min
Boules d'amour (Coconut Snowballs)
1 godz.