Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
TM6 TM5

Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 340 g water
  • 450 g nectarines, sliced into thin wedges
  • 2 tbsp brown sugar
  • ¼ tsp cinnamon, ground
  • 170 g raspberries
  • 200 g heavy cream 33%-35% M.F
  • 6 slices sponge cake, store bought (see Tip)
    lub 170 g lady fingers, store bought (see Tip)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1079.7 kJ / 258.1 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
31.7 g
Tłuszcz
13.9 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
3.2 g
Sód
80.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy