Urządzenia i Akcesoria
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
water340 g
-
nectarines sliced into thin wedges450 g
-
brown sugar2 tbsp
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
raspberries170 g
-
heavy cream 33%-35% M.F200 g
-
170 g lady fingers, store bought (see Tip)sponge cake store bought (see Tip)6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
80.6 mg
Białko
4 g
Kalorie
1079.7 kJ /
258.1 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cilantro Lime Sauce
10 min
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50 min
Chamomile Tea Latte
10 min
Neapolitan Pizza
Brak ocen
Protein Boosted Acai Smoothie
10 min
Egg Salad Sandwiches
25 min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Cochinita Pibil
4 godz.
Whipped Cream
10 min
Banana Bread (Brown Sugar)
1 godz. 30 min
Steel Cut Oats
35 min
Brioche Buns
2 godz.