Urządzenia i Akcesoria
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
water340 g
-
nectarines sliced into thin wedges450 g
-
brown sugar2 tbsp
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
raspberries170 g
-
heavy cream 33%-35% M.F200 g
-
170 g lady fingers, store bought (see Tip)sponge cake store bought (see Tip)6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
80.6 mg
Białko
4 g
Kalorie
1079.7 kJ /
258.1 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min
Rose and Hibiscus Latte
10 min
Pumpkin Spice Chai
15 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Brak ocen
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble
55 min
Low Carb Cauliflower Stuffing
1 godz. 15 min
Flan Pudding
3 godz.
Fermented Carrots
84 godz. 30 min
Virgin Watermelon Margarita
10 min
Amarena cherry ice cream
8 godz. 10 min
Creamy Potato Salad
Brak ocen