Urządzenia i Akcesoria
Homemade Chicken Stock
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
482.7 mg
Białko
21.8 g
Kalorie
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cooking White Rice
25min
Basic Chicken Stock
1h 10min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Hand Ripped Cabbage
20min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2h 30min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Steamed Fish Fillets
25min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2h
Mirepoix
15min
Breadcrumbs
5min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min