Urządzenia i Akcesoria
Homemade Chicken Stock
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
482.7 mg
Białko
21.8 g
Kalorie
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 Std. 50 Min
Garlic oil
25 Min
Cooking White Rice
25 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Basic Chicken Stock
1 Std. 10 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Ground Spices
5 Min
Chopped Garlic
5 Min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Breadcrumbs
5 Min
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Keine Bewertungen