Urządzenia i Akcesoria
Homemade Chicken Stock
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
482.7 mg
Białko
21.8 g
Kalorie
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Basic Chicken Stock
1 godz. 10 min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 godz. 45 min
Liquid beef stock
3 godz. 20 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Fish and prawn stock
20 min
Chicken Congee
1 godz. 30 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min