Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken Stock
- 1 carrot, medium, peeled and quartered
- 1 onion, medium, quartered
- 1 stalk celery, sliced
- 600 - 750 g free range chicken, bone in, skin on, in pieces (thighs, breast)
- water, to cover (not higher than max. fill mark)
- 1 tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1071.5 kJ / 256.1 kcal
- Białko
- 21.8 g
- Węglowodany
- 3.2 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 482.7 mg
Alternatywne przepisy
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2sa 30 dk
Steamed Fish Fillets
25 min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Fish and prawn stock
20 min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35 min
Basic Chicken Stock
1 Std. 10 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Bistro Mayonnaise
5 dk
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
All-in-one chicken Congee
35 min
Cooking White Rice
25 min