Urządzenia i Akcesoria
Lemon chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
olive oil2 tbsp
-
chicken in pieces (drumsticks, thighs, breast cut into pieces of 4-5 cm)600 - 700 g
-
lemon preferably organic1
-
fresh parsley leaves washed and dried, plus extra for garnish4 sprigs
-
water150 g
-
ground cumin1 tsp
-
saffron threads4
-
ground sweet paprika½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
olives, any type, pitted100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
52 g
Kalorie
2376 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
White fish wrapped in banana leaves
2 godz. 20 min
Chicken with couscous and saffron
1 godz. 15 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Honeyed Chicken
25 min
Penne pasta with tuna
35 min
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Turmeric Chicken
50 min
Tuna with Penne Pasta
30 min