Urządzenia i Akcesoria
Lemon chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
olive oil2 tbsp
-
chicken in pieces (drumsticks, thighs, breast cut into pieces of 4-5 cm)600 - 700 g
-
lemon preferably organic1
-
fresh parsley leaves washed and dried, plus extra for garnish4 sprigs
-
water150 g
-
ground cumin1 tsp
-
saffron threads4
-
ground sweet paprika½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
olives, any type, pitted100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
52 g
Kalorie
2376 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Creamy Mushroom Soup
25min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9h 15min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Low Carb Pecan Tarts
2h 20min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Lemongrass Chicken Soup
50min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min
Tom Yum with Prawns
25min
Creamy mushroom soup
20min
Yoghurt cake
1h 40min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1h 10min