Urządzenia i Akcesoria
Lemon chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
olive oil2 tbsp
-
chicken in pieces (drumsticks, thighs, breast cut into pieces of 4-5 cm)600 - 700 g
-
lemon preferably organic1
-
fresh parsley leaves washed and dried, plus extra for garnish4 sprigs
-
water150 g
-
ground cumin1 tsp
-
saffron threads4
-
ground sweet paprika½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
olives, any type, pitted100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
52 g
Kalorie
2376 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Beef Adobo
6 godz. 20 min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2 godz.
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Chicken casserole with saffron and orange
1 godz. 35 min
Gluten Free Bread
1 godz. 40 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Chicken with almonds and raisins
30 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Berry foam
10 min