Urządzenia i Akcesoria
Biscotti tipo Oreo®
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
20 porzioni
Składniki
I biscotti
-
50 g di zucchero
-
70 g di cacao in polvere
-
180 g di farina
-
125 g di burro
-
1 uovo
Il ripieno
-
90 g di burro
-
80 g di zucchero a velo
-
1 pizzico di vaniglia in polvere
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2 g
Kalorie
639 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grittibänz dolci
2 godz. 15 min
Danubio dolce
3 godz. 25 min
Cookies
50 min
Riso al latte con purea ai frutti di bosco
55 min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Biberli dell'Appenzello
2 godz. 20 min
Kipferl alla vaniglia
1 godz. 30 min
Brownies al cioccolato
45 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Nettare di lamponi
Brak ocen
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min