Urządzenia i Akcesoria
Biscotti tipo Oreo®
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
20 porzioni
Składniki
I biscotti
-
50 g di zucchero
-
70 g di cacao in polvere
-
180 g di farina
-
125 g di burro
-
1 uovo
Il ripieno
-
90 g di burro
-
80 g di zucchero a velo
-
1 pizzico di vaniglia in polvere
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2 g
Kalorie
639 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spätzle alla grigionese
Brak ocen
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 min
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min
Cake al limone
1 godz. 5 min
Crêpe
1 godz. 15 min
Biberli dell'Appenzello
2 godz. 20 min
Brunsli di Basilea
8 godz. 40 min
Flammkuchen con asparagi e prosciutto
1 godz. 40 min
Flammkuchen con patate
1 godz. 30 min
Creste di gallo all'anice
24 godz.
Mousse al cioccolato
3 godz. 20 min
Quiche di cipolle
1 godz. 15 min