Urządzenia i Akcesoria
Pane rustico
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
35 fette
Składniki
-
600 g di chicchi di grano
-
320 g di acqua, fredda
-
3 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (30 g)¾ di cubetto di lievito di birra fresco (30 g)
-
200 g di latticello
-
150 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
-
2 cucchiaini di sale
-
1 cucchiaio di aceto balsamico
-
1 cucchiaino di malto in polvere (opcjonalnie)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
3 g
Kalorie
291 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Yogurt fresco
11 Std. 10 Min
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Pane per toast
16 Std.
Grissini
2 Std.
Panini di San Gallo
26 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane rustico
2 Std.
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Pan Brioche
8 Std.
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane paesano
3 Std.