Pan Brioche

Pan Brioche

2.6 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
16 fette

Składniki

  • 20 g di latte
  • 20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    3 cucchiaini di lievito di birra disidratato, sbriciolato
  • 350 g farina per pane + q.b.
  • 4 uova
  • 60 - 100 g di zucchero
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 170 g di burro a pezzi + q.b.
  • 1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto per spennellare

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 5 g
Kalorie 836 kJ / 200 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...