Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
lub 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 350 g di farina di forza + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino raso di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto per spennellare
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Curry thailandese veloce con pollo
40 Min
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Keine Bewertungen
Pan brioche
9 Std. 30 Min
Pane per toast
16 Std.
Pan Brioche
8 godz.
Pane tipo ciabatta
1h 45 min
Torta di noci engadinese
1 godz. 15 min
Flammkuchen con lardo ed erbe aromatiche
1 Std.
Focaccia dolce alle nocciole
Keine Bewertungen
Pizzette alle erbe aromatiche
Keine Bewertungen
Calzoni vegetariani
1 godz. 50 min
Calzone
2h 50 min