Urządzenia i Akcesoria
Pan Brioche
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
16 fette
Składniki
-
20 g di latte
-
3 cucchiaini di lievito di birra disidratato, sbriciolato20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
350 g farina per pane + q.b.
-
4 uova
-
60 - 100 g di zucchero
-
1 cucchiaino raso di sale
-
170 g di burro a pezzi + q.b.
-
1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto per spennellare
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
5 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pan Brioche
8 godz.
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Danubio dolce
3 godz. 25 min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pan brioche
9 godz. 30 min
Mini calzoni
1 godz. 20 min
Amaretti all'albicocca
40 min
Torta di noci engadinese
1 godz. 15 min
Base per pizza
49 godz. 30 min
Pane paesano
3 godz.
panini al latte
2 godz. 5 min